Saturday, May 10, 2014

Buble rice choco...

Makan coklat ni pun dah sedap...
Ni la rupanya buble rice choco @ crunchy choco @crispy choco...
Macam2 nama org panggil...ada yg letak coklat m &m or kitkat kat atas tu..
Cara nak buat...senang saje...hehe
Double boil coklat cadbury kat atas n curah atas buble rice...
Buble rice ada 2 jenis, satu plain color putih, satu color coklat...
Satu bekas ni harga pasaran rm7 hingga rm9...
Agak mahal sebab cadbury pun dh brape ringgit..botol kaca tu pun dah seringgit lebih...
Nak murah senang jerrr..buat sendiri..hehe...
♥♡♥♡♥♡♥

1 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 
design by suckmylolly.com